lunes, 18 de marzo de 2013

MAPVALL 2013 - Marxa popular de Vall-llobrega


MAPVALL 2013 

MARXA POPULAR DE       VALL-LLOBREGA



El Diumenge 31 de Març al meu poble, Vall-llobrega tenim la 22a edició de la marxa popular de Vall-llobrega. I aquest any me tornat a cuidar de pensar i decidir el trajecte dels dos recorreguts, per això he decidit que tenia que ser la primera entrada del meu blog, que avui començo en aquest món perquè he pensat en compartir les meves experiències corrent o fent qualsevol altra esport. 
Després de fer diversos recorreguts per les Gavarres sortint des de Vall-llobrega, ja fa dues setmanes que tinc en ment els dos recorreguts. Un serà de 8Km i l'altra de 15Km aproximadament, amb un desnivell  de 599m la llarga i la petita serà casi de 300m. La marxa surt de La Rambla de l'església de Vall-llobrega, i ja s'encamina capa els quatre camins i agafa el camí per anar capa Montagut, que aquest puig el rodegem durant els primers 4,5km pujant  fins el Puig Ribot. Després d'arribar a d'alt del Puig Ribot baixem a la pista que ens porta de Palamós a Fitor, aquí trobarem el primer avituallament, per reposar-nos després dels 4,5Km de desnivell progressiu. Seguim en direcció a l'ermita de Fitor, però en el trencant girem a la dreta direcció Mont-ras/Fonteta, seguint direcció Mont-ras.  En e kilòmetre 6 aproximadament la marxa llarga i curta es separant, la curta va direcció Vall-llobrega i la llarga segueix direcció Mont-ras. 
Segueixo amb el trajecte llarg, com he dit abans baixem capa la població veïna, en el tram que passem per una zona boscosa d'eucaliptus (molt caracterísitca), girarem a la dreta en un corriol  que termina en un camí de pista on trobarem el segon avituallament. Després davant nostra tindrem un nou corriol per baixar fins el camí pista que ens portaria a Mont-ras, però girarem a la dreta i trobarem un tram de pujada, fins arribar al camí  que ens portara a un Mas derruït. Seguim el camí fins arribar a la pista que ens porta de Vall-llobrega a Fitor, girarem a la dreta fins arribar on comença el corriol que baixa fins l'església vella de Sant Mateu, en aquest punt ens tornarem a trobar amb la marxa curta i tenim el tercer avituallament. Després de passar per la petita vall que guarda un dels patrimonis del nostra poble baixem direcció Vall-llobrega, per acabar a la Rambla de l'església, on ens esperar un bon entrepà de botifarra.





Aquest any he pensat una ruta amb 200m més de desnivell i amb 3km més llarga, potser alguna edició farem una mitja de muntanya i tot.

Ens veiem el Diumenge 31, tant si la fas caminant com corrent.

Que vagi molt bé!






3 comentarios:

  1. Això pinta be. La faré per primer cop. Soc corredor i el que dius de la mitja per properes edicions em sembla una bona idea. Ens veiem el 31.

    Et passo l'enllaç al meu bloc per si li vols donar un cop d'ull

    http://rbeltra.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi m'agradaria molt poder fer una mitja, a veure si s'anima la gent :). Ens veiem el dia 31.

      Eliminar
  2. Felicitats Gemma per la marxa. Ens va agradar molt el recorregut. He fet una entrada al meu bloc , per si la vols veure.

    ResponderEliminar